📱How To Flash | Install Stock ROM For XPERIA M4 E2303 |

21
34© 2017 TUNER [OFFICIAL]
Thank you so much for your support !
▼▼▼ ▼▼▼ ▼▼▼ ▼▼▼
Szeretnéd az összes frissítést megkapni? Iratkozz fel most.

Mi van akkor ha a telefonunk nem kapcsol be? ha sikertelenül frissítettük vagy mindent sikerült letörölni róla, Recovery módban?
Akkor érdemes letölteni egy Stock, tehát hivatalos rendszert, és a flashtool nevű programmal vissza telepíteni.►Download also latest Android 6.0.1 for Sony XPERIA M4 Aqua

►Download also latest Android 5.0 for Sony XPERIA M4 Aqua

►SUBSCRIBE ►
►FACEBOOK ►
►SOUNDCLOUD ►
►ARTISTSIGNAL►
►DONATE ►tunerdesign@gmail.com
►G2A ►

►Olvass tovább:

Nguồn: https://technewsgator.com

Xem thêm bài viết khác: https://technewsgator.com/cong-nghe/

21 COMMENTS

  1. GUYS PLZ I NEED HELP. FIRSTLY, CAN FLASHTOOL BYPASS YOUR PHONE`S PATTERN LOCK WITHOUT NEED USB DEBUGGING TO BE ENABLED IN YOUR PHONE?

  2. Megcsinálam, de ugyanez a helyzet. A PC felismeri a telefont, (Sony Xperia M4 Aqua) az ADB is, sőt az Xperia Companion is felismeri, de nem tud szoftvert javítani mert "fel van törve a bootloader" A TWRP is bejön (Flashelés után ADB-vel visszaraktam), próbáltam Gyári visszaállítást, meg egy korábbi mentésemet visszaállítani még azelőtt, de nem állt helyre. Az a vicces, hogy gépre dugva felismeri a telefont, tudok a telefon tárhelyére és az sd kártyára is rakni dolgokat, de a rendszert nem bírja betölteni. Helyre lehet ezt még hozni valahogy vagy hagyjam a fenébe és szervíz?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here